Šaľa A – Trnovec B 6:12

Šaľa A - Trnovec B 6:12Derby zápas dvoch susedov mal veľké očakávania, keďže domáci v prvom zápase bodovali naplno, no hostia z Trnovca len tesne podľahli silnému mužstvu z Veľkého Medera. Navyše boli v Šali hody a očakával sa plný dom. No, plný síce nebol, ale skoro! Kto neprišiel môže ľutovať, lebo pre prítomných bol pripravený burčiak z Limbachu, ktorý potom museli po zápase vypiť hráči. Ale o tom neskôr. Poďme k zápasu.

Hostia začali zhurta, vyhrali obe štvorhry, čo ich veľmi povzbudilo. Šaľania si to nenechali, po výhrach Molnára a Szikharta vyrovnali na 2:2. Potom však prišla séria hostí, ktorú sa snažili ratovať Szikhart a Molnár, no bolo to málo. Čičmiš st. svojou raketovou hrou ničil jedného súpera za druhým a nemal problém ani s obrannou hrou Szikharta.

Vyrovnané duely priniesli súboje Kĺbika s Gašpierikom a Slamkom, v ktorých sa rozhodovalo až v piatom sete. Pekné výmeny striedali ľahké chyby Kĺbika, čo sa mu nakoniec stalo osudným a v oboch prípadoch ťahal za kratší koniec. Viktor Molnár cez týždeň trénoval na Čičmiša, sledoval DVD, podrobne rozoberal hru súpera a analyzoval jeho slabšie stránky. Nakoniec k súboju neprišlo, keď Dušan dezertoval a keď už bolo o zápase rozhodnuté, takticky pustil hrať Jožka Jaroša. Za pozornosť stojí dobrý výkon Gašpierika a takisto Slamku, u ktorých sa pretavujú poctivé tréningy aj do výsledkov.

Dušan s Viktorom si to potom vydiskutovali pri fľaške burčiaku, k nim sa pridal Peťo Bízik a tak z burčiaku rampáš nebude :-).  V ponuke bola aj domáca pálenka od našich českých susedov, ale to už sa stmievalo…

Body hráčov (výhra/prehra):

Šaľa A:
Molnár 3/1.5
Szikhart 2/2.5
Kĺbik 0/3
Machálik 0/4.5
Kostka 0/0.5

Trnovec B:
Slamka 2.5/2
Bízik 2.5/1
Gašpierik 3.5/1
Čičmiš st. 3.5/0
Jaroš 0/1