Strekov A – Dlhá A 6:12

Strekov A - Dlhá A 6:12Dlhánčania išli v prvom rade do Strekova na dva deci legendami opradeného vína, no pri tejto príležitosti si zhodou okolností zahrali zápas v stolnom tenise s miestnym klubom. Ako to dopadlo s vínom, to sa dozviete na konci. Poďme radšej na to, z čoho máme jasný obraz aj zvuk.

Hostia chceli jednoznačne bodovať, nakoľko ešte stále bojovali o vrchné priečky tabuľky, zatiaľ čo domáci  po nie celkom vydarenej sezóne, sa pripravujú na baráž o záchranu v štvrtej lige.

Vo štvorhrách narazila na seba dvojka domácich Laczkó – Izsák proti hosťujúcej jednotke A. Andódi – Lazor. Povedzme si na rovinu, ktokoľvek by s Lazorom hral, štvorhry by vyhrával. Takto sa na jeho vlne zviezol aj A. Andódi, pričom si s domácou dvojicou poradili celkom jednoznačne v troch setoch. Možno trošku prekvapujúco (ako pre koho) dopadla aj druhá štvorhra, keď Roberto Andódi s Molnárom zhasli nádeje domácich na dobrý výsledok vo štvorhre. Výsledok 3:0 bol však po pomerne vyrovnaných setoch.

Prvé kolo dvojhier prinieslo dva veľmi vyrovnané zápasy. Najskôr Molnár odvracal nepriaznivý výsledok s Nagyom, pričom ho zlomil až vo štvrtom sete. A. Andódi sa potrápil s veľmi dobre hrajúcim Popellárom, no limitovali ho zdravotné problémy. Jeho ROBOCOP Style však na súpera platil, ktorého zdolal v piatich setoch. Hráči Strekova sa však nechceli len tak vzdať a dvoma bodmi v rade, keď si Izsák poradil s Lazorom a vo vyrovnanom zápase aj Popellár s Molnárom, znížili stav stretnutia. Dvoma víťazstvami ožili aj diváci, pričom z pozorovania sa dalo vyčítať, že aj hostia majú svojich fanúšikov. Niektorí krajších, niektorí menej. Svojho skalného fanúšika našiel aj Miro Lazor, za ktorým sa dokonca aj presúval k aktuálnemu stolu kde hral. Svoju vysoko účinnú obrannú hru predvádzal Robo Andódi, svojim poker face stolným tenisom privádzal do zúfalstva domácich hráčov. Nestačil akurát na najlepšieho hráča domácich Popellára. Veľmi sympatický výkon predviedol okresný hráč Laczkó, ktorého nasadenie mu môžu mnohí závidieť. Napriek bodovému neúspechu si zaslúži veľkú pochvalu. Zápas sa skončil 6:12 a vo veľmi príjemnej atmosfére sa pokračovalo aj po skončení. Prišiel na rad aj hlavný zámer cesty a to degustovanie miestnych nápojov. Začalo to nevinne prvých pohárikom, až sa pokračovalo do skorých ranných hodín, keď nás pani upratovačka musela vyhnať von. No, nebolo to celkom tak, ale vínko bolo výborné, ako aj pohostinnosť domácich.

Ďakujeme Strekov!