A je tu september…

A je tu september...Leto ubehlo ako voda vo Váhu, ani sme sa nenazdali a začína nám ďaľší súťažný ročník s označením 2012/2013. Čo nás čaká v tejto sezóne ukážu nasledujúce mesiace, v krátkosti skúsim zhrnúť kto kde a za koľko 🙂 bude hrať.

Najvyššie hrajúcim mužstvom z okresu Šaľa je druholigové Trnovecké áčko (2. liga Nitra – Trenčín). Súpiska zostáva v podstate nezmenená, základná zostava je rovnaká – Maroš Machálik, Juro Kriško, Miro Ševčík, Lubo a Ferdo Ježo a staro-nový Peťo Bízik, ktorý prišiel z Novozámockého gymnázia.

Treťoligové Vlčanské áčko to bude mať podľa súpisky o niečo ťažšie ako v predchádzajúcej sezóne, Miro Michalka odišiel, takže v základnej zostave bude Jaro Polák, Robo Karas, Karol Csütörtöki a Martin Félix. Keď si pozriete súpisky v tejto súťaži tak sa Vám tam nebude chcieť hrať 🙂

V 4. lige bude mať tento rok náš okres trojnásobné zastúpenie, k Trnovcu B a Dlhej A sa pridala Šaľa A. Trnovec B je posilnený spomínaným Peťom Bízikom, nastúpiť môže aj Ferdo Ježo. Základ zostavy bude nezmenený – Dušan Čičmiš st, Peťo Gašpierik, Peťo Slamka, Dodo Kukan a Jožko Jaroš. Dlhanské áčko prišlo o hosťujúceho Viktora Molnára. Káder doplnil Juro Marcinkech z Paty, na hosťovanie prišiel Dušan Čičmiš ml. Jadro mužstva tvoria bratia Adrian a Robo Andódiovci a starý harcovník Miro Lazor. Nováčik v súťaži – Šaľa A má na prvých 4-och miestach súpisky Vlada Polcika, Jura Šabíka, Ľubomíra Szikharda a Viktora Molnára. Dopĺňajú ich Lužicovci, Adam Rusnák, Ďuso Szitáš, Viťo Kostka, Miro Machálik a Dušan Kĺbik. Aká bude “štandardná” zostava Šale – necháme sa prekvapiť.

Na vylosovaní MO Šaľa sa aktuálne pracuje, súpisky ešte nemám k dispozícii.