Nové Zámky B – Dlhá A 14:4

Nové Zámky B - Dlhá A 14:4Novozámocké „B“-éčko dáva zmenou zostavy v ostatných kolách najavo ambície na vyššie ako doterajšie umiestnenie. Dlhanský úzky káder aj v tomto zápase preriedila choroba a to o najlepšieho hráča. Stručná analýza východiskových pozícií ponúkala jednoznačný tip na víťaza.Štvorhry takticky vyšli Dlhanom, keď na druhom stole dvojica Lazor-Andódi bodovala proti mladej krvi Zámkov, dvojici Búdová-Haulík. V druhej štvorhre bol kvalitatívny rozdiel súperov jednoznačný v prospech domácich. V prvých dvoch kolách nenechali domácich nikoho na pochybách a s jedinou prehrou Haulíka s Andódim sa priblížili k remízovému stavu (8:2), čo prirodzene nebolo ich konečnou ambíciou. Keď v ďalšom kole po urputnom boji s Búdovou získal bod len Andódi, bol výsledok jednoznačný a dorábali sa kozmetické úpravy výsledku. Lazor ho prikrášlil jedným bodom a to víťazstvom bez straty setu nad Búdovou.

Hodnotenie hráčov:

STK Nové Zámky „B“
Božík Juraj – 4,5/4 (8,5) – Hráč neoplývajúci pohybom, ale naopak skúsenosťami a prierazným bekhendom nenašiel poraziteľa.
Šumský Tibor – 4,5/4 (8,5) S prehľadom sa presadil útočnou hrou najmä z forhendovej strany.
Haulík René – 3 /4 (8) Na pohľad flegmatický prístup, hre však nechýbala myšlienka a presnosť topspinov.
Búdová Nikoleta – 2/4 (7,5) Divácky atraktívnou hrou získala „len“ 2 body, keď mala dobre rozohratý zápas s Andódim.

Dlhá nad Váhom „A“
Andódi Adrián – 2/4 (7,5): S odretými ušami si pripísal 2 body. Tréningový výpadok kvôli zraneniu sa podpísal pod hernú neistotu.
Lazor Miroslav- 1/4 (7,5): Víťazstvom nad Búdovou zavŕšil svoju niekoľkoročnú snahu o víťazstvo nad najlepšou hráčkou súťaže a to v čase rekonvalescencie.
Cigánik Milan – 0/4 (7,0): Ukázal svoje najlepšie kombinácie, ktorých účinok zmazal slabou medzihrou.
Čičmiš Dušan ml. – 0/4 (7,0) – Zanechal dojem bojovníka, aj keď väčšinu času trávil v najvzdialenejšej hernej zóne.