Dlhá A – Lokomotíva N. Zámky A 12:6

Dlhá A - Lokomotíva N. Zámky A 12:6Krátka analýza súpera pred zápasom: Gróf s dvomi prehrami najlepší ako hráč, so 60 %-nou úspešnosťou Vanek a okolo 40%-nou Hegedüš tvoria základ tímu, štvorku hral Állo. Hostia takticky stavajú silnejšiu štvorhru na dvojku a vyšlo im to. Gróf s Vanekom si bez problémov poradili s dvojicou Lazor – Andódi. To isté, ale v prospech domácich platilo aj v druhej štvorhre.Z trojlístka Gálik, Čičmiš, Andódi si do konca bez prehry počínal Čičmiš.

Andódi bez náznaku šance na víťazstvo podľahol obranárovi Vanekovi, Gálik s trochou smoly prehral s Grófom. Lazor si poradil so štvorkou hostí Állom, ktorému musel s vypatím všetkých síl eliminovať finiš. Teoretické víťazstvo mal ešte v zápase s Vanekom, ktorého herný štýl mu sedel a tak sa zápas rozhodoval až v piatom sete.

Hodnotenie hráčov:

Dlhá nad Váhom
Čičmiš-4,5/4 (8,5): Po ospanlivom začiatku zahral bezchybný plnotučný výkon.
Gálik-3,5/4 (8,0): Napriek celkovej pohode a dominancii nad súperom mu ušiel zápas s Grófom.
Andódi-3,0/4 (7,5): Jeden z najhorších výkonov sezóny. Trápil sa so základnými údermi.
Lazor-1,0/4 (7,5):  V „laufe“ sezóny si uhral napriek rušivým diváckym prvkom povinný bod štvrtého hráča.

Lokomotíva Nové Zámky
Gróf Norbert –2,5/4 (7,5) – Hráč s výbušným topspsinovým forhendom a najmä bekhendom útŕžil dnes dve prehry a tretej unikol len o vlások.
Vanek Vojtech  – 2,5/4 (8,0) Premyslená hra vychádzajúca z istoty, dobrého pohybu a prekvapivého útoku slávila úspech v zápase s Andódim a Lazorom.
Hegedüš Miloš – 1/4 (7,0) – Univerzálna hra s dobrou servou a netradičným bekhendom platila len v poslednom zápase.
Állo Atila – 0/4 (6,0) – Najbližšie k víťazstvu mal s Lazorom, ale v koncovke mu ušiel zápas.