Dlhá A – Bánov C 18:0

Dlhá A - Bánov C 18:0Hráči z Bánova privítali na tento zápas s dvomi neznámymi tvárami (Šimúnek Jaroslav, Palacka Ján), ktoré len ťažko dali tušiť do akej miery bude meranie síl vyrovnané. Dlhania boli odhodlaní vyhrať tento zápas aj proti najsilnejšej zostave. Domáci vo štvohrách nezaváhali, hoci tentokrát Čičmiš s Gálikom vyhrali suverénne a rýchlo na rozdiel od Lazora s Andódim, ktorí zvíťazili až po dramatickom priebehu. Bodové konto domácich začalo rásť po štvorhrách rýchlym tempom a skončilo až na magickej 18-ke. To sa už bavíme o konečnom výsledku, ktorý je z pohľadu víťazov fantastický a z opačného  pohľadu asi smutný. Všetky víťazstvá však získali Dlhania poctivým výkonom (okrem 2 skrečov Palackého pre tenisový lakeť).

Pri pohľade na Čičmiša neostáva nič iné, len konštatovať, že predvádza svoj typický útok, ktorý keď nejde, tak ho nahradí kombináciou všetkého čo vie. Naštastie útok ide a celkom dobre.  Andódi sa vracia k pôvodnej hre, ktorou je trpezlivý allround s vycítením vhodného okamihu pre útok. Gálik sa zlepšuje z kola na kolo, ktorý širokou paletou útočných úderov určuje vývoj zápasu. Typickým znakom jeho herného prejavu je silná túžbu po víťazstve. Lazor ukazuje to najlepšie zo svojho repertoáru. Vďaka zlepšenej koncentrovanosti už bojuje „len“ so súperom, na ktorého má tieto zbrane: ostrý čop, ostrý servis a ostrý pohľad.

Hodnotenie hráčov:
Čičmiš 4,5/4 (8,0): Po únave zo zberu kukurice nebolo ani chýru, ani slychu. Ping-pongový víkend si vychutnal bez straty setu. Súperov zdolával vysokým náskokom.
Gálik 3,5/3 (8,0): V rýchlej víťaznej štvorhre sa ešte nezahrial, potom zabojoval v prvom zápase, po ktorom vygradoval svoju výkonnosť.
Andódi 3,5/3 (8,0): Po napätom štvorhrovom duely pokračoval v dobrom výkone. Slabinou ostáva vyrovnanosť výkonov.
Lazor 4,5/4 (9,0): Zažíva ping-pongové nirvánové nebo, ktoré si zaslúžil svojimi bojovnými výkonmi. Momentálne pripravuje spoluhráčom najväčšie pozitívne prekvapenia.