Dlhá n/V – Zemné 16:2

Dlhá n/V - Zemné 16:2Základná časť 4. ligy sa blíži ku koncu a tak sú výkony mužstiev ovplyvnené aktuálnym umiestnením v rebríčku. Dá sa zjednodušene povedať, že naplno hrajú mužstvá na špici a tie, ktorým hrozí vypadnutie. V dnešnom stretnutí sa stretli mužstvá z opačných táborov, domáci bojujú o udržanie líderstva v súťaži a hostia sa snažia posunúť z barážovej skupiny.

Tabuľkový rozdiel bolo jasne cítiť počas celého priebehu stretnutia. Hostia, prvý krát hrajúci na pôde Dlhanov, prejavili málo chuti po dobrom výsledku. Výnimkou bol bojovný výkon Bombicza Tomáša, ktorý svojou rýchlou útočnou hrou nad stolom porazil Benka a Čičmiša. Bez ohľadu na uvedenú stratu 2 bodov domáci odviedli dobrý výkon, keď v najsilnejšej zostave proti odovzdanému súperovi hľadali motiváciu. Už po hodine hry dosiahli desiaty bod a zápas sa dohrával v rýchlom tempe. Z domácich zaujal výkon Gálika a Benka, z hosťujúcich sa najviac darilo spomínanému Bombiczovi Tomášovi.

Na záver možno skonštatovať, že silu domácich pred postupovými zápasmi takéto mužstvá nepreveria. Preto je dôležité nebrať ich ako mernú mincu, ale sústrediť sa na ostávajúce 2 kolá. Je dôležité ako sa domáci pripravia na vyvrcholenie súťaže, keď sa do začiatku finále ešte dá čo-to doladiť.
Hodnotenie hráčov:
Gálik (4,5): Bez väčších problémov v tréningovom tempe potvrdil dobrú hernú pohodu. (8,0)Čičmiš (3,5): Na hernom prejave bolo vidno neúplné nasadenie a nedostatočnú motivovanosť. V poslednom dueli zápasu symbolicky zakopol. (7,5)

Andódi (4,5):
S nedostatočným nasadením sa v päťsetových zápasoch „dokopal“ k víťazstvám.(8,0)Benko (3,0): Okrem jednej tesnej prehry sa chytil nielen v zápase, ale sa etabloval ako štvrtý hráč v tíme. Menej skúseností kompenzuje bojovnosťou (8,0)

Lazor (0,5): Z kola na kolo prispieva viac k víťazstvám vo štvorhre. (8,0)


Dátum a čas stolnot
enisového stretnutia: 13.3.2010 – 17.00
Výsledok stretnutia:
16:2
Domáci: Andódi A. 4.5/0, Čičmiš D. 3.5/1, Gálik M. 4.5/0; Lazor M. 0.5/0, Benko 3/1
Hostia: To. Bombicz 2/2.5