Zemné – Dlhá n/V 8:10

Zemné - Dlhá n/V 8:10Vybudovaná športová hala pri základnej škole v Zemnom ponúkla svoje priestory ďalšiemu peknému športovému zápoleniu. Hostia prišli do Zemného vyhrať, ale domáci boli iného názoru. Body zo štvorhier si súperi rozdelili „fifty-fifty“. Za hostí zabodovali dobre sa dopĺňajúci Gálik – Čičmiš. Domáci však vo dvojhrách naplno zabrali a po prvom kole viedli 4:2. Hostia zaskočení týmto počiatočným vývojom zápasu sa chvíľu spamätávali, ale postupne začali znižovať náskok. Ich sila spočíva v tímovosti, kde podľa aktuálnej formy zaberá ten ktorý hráč.

V súčasnosti vo výbornej forme hrajúci Čičmiš si išiel aj v tomto zápase cestou suverénnych víťazstiev. Gálik s Andódim a Lazorom hľadali svoju optimálnu formu. Summa summarum: domáci mali trochu prekvapujúco prevahu v prvej polovici zápasu a za stavu 7:4 boli optimisticky naladení. Hosťom sa podarilo vrátiť ich do reality a od tohto stavu si šnúrou šiestich víťazstiev zabezpečili víťazstvo.

Hodnotenie hráčov:

Gálik (2,5): Hra najmä v prvých dvoch zápasoch nebola oslnivá, potom nastal zvrat k lepšiemu. Cenné 2 body, optimálna forma to ešte nie je. (7,5)

Čičmiš (4,5): Od zápasu k zápasu lepší výkon, najmä ľahkosť s akou poráža súperov obdivuhodná. Len tak ďalej. (9,0)

Andódi (3,0): Reálny nástup do zápasu až v druhej dvojhre proti Jóbovi. Dovtedy, vrátane štvorhry, žiadny výkon, odvtedy „štandard“. (7,5)

Lazor (0,0): Dve 5-setové a dve 4-setové bitky. K bojovnosti pridať viac taktiky a s trochou štastia prídu víťazstvá. (6)

Dátum a čas stretnutia: 28.11.2009 – 16.00
Výsledok stretnutia:
8:10 (sety 29:41)
Domáci: Joba a To. Bombiz 2.5/2, Kopečný 2/2.5, Takács 1/3.5
Hostia: Čičmiš D. 4.5/0, Andódi A. 3.0/1,5, Gálik M. 2.5/2; Lazor M. 0.0/4,5