Bánov C – Šaľa A 7:11

Bánov C - Šaľa A 7:11V Bánove sa očakávalo zaujímavé stretnutie, keďže obe mužstvá sa  pohybovali v spodnej časti tabuľky a išlo o tzv. šesťbodový zápas. Šaľania boli nabudení domácou výhrou nad Strekovom a ďalší zákusok si chceli dať v Bánove. Nikto zo Šale nevedel, koho môže očakávať vzhľadom na široký káder Bánova. Prvý stret hráčov oboch mužstiev sa odohral v miestnom pohostinstve, kam si odskočili Molnár so Szikhartom, kde pri pulte stretli domácich Šimuneka s Mrkvicom. Po chvíľke sa však rozišli s konštatovaním, že si to rozdajú radšej pri hracom stole.

Všetko bolo nachystané, domáci ohlásili zostavu Šimunek, Mrkvica, Zajíček a Miček, hostia Szikhart, Machálik, Kĺbik a Molnár.
Štvorhry začali výhrou Szikharta s Molnárom nad dvojicou Zajíček – Mrkvica po pomerne hladkom priebehu. Druhá štvorhra priniesla drámu, keď Kĺbik s Machálikom otáčali v piatom sete zo stavu 2:6.

Prvé kolo dvojhier vyšlo vyrovnane, Molnár zdolal Mičeka, Machálik si v piatich setoch poradil so Zajíčkom, no Kĺbik zaváhal s Mrkvicom a Szikhart so Šimunekom. Naďalej sa darilo Molnárovi, ktorý v piatich setoch zdolal Mrkvicu aj Zajíčka. Kto by chcel napočítať jeho nabehané a naskákané kilometre, musel by sa riadne zapotiť. Potiahol aj Szikhardt a pred posledným kolom bol stav 9:5 pre hostí.. Začal ho Machálik a domáci čakali, či ešte nastúpiť alebo nie. Za stavu 2:0 pre Machálika si už balili vercajk, ale Miček ukázal bojovného ducha a otočil zápas. „Do …., tak poďme teda hrať“ , zahlásil Šimunek a posledné kolo sa dohralo. V ňom domáci ešte skorigovali stav na 7:11, keď Šimunek potvrdil status jediného neporazeného hráča večera. No to už nič nezmenilo na radosti Šaľanov z ďalších bodov.