SPŠ Komárno A – Šaľa A 1:17

SPŠ Komárno A - Šaľa A 1:17Šaľania cestovali do Komárna v tradičnom zložení, keď Dušan konečne vyzdravel, Miro sa hecoval na 4,5 a Viktor s Lajosom mali v pláne potiahnuť mužstvo za povinným víťazstvom. Na rolu osobného šoféra sa podujal Víťo Kostka. V aute robil atmosféru svojimi hitmi nezabudnuteľný Michal Tučný. Prvé prekvapenie bolo na hostí prichystané, keď boli všetky vchody zatvorené a brána zamknutá. Agent Molnár (krycie meno Maroš) sa vydal na prieskum a po chvíli už bolo všetko ako má byť a mohlo sa začať.

Osvedčená dvojica z predchádzajúceho kola Molnár – Szikhardt splnila očakávania, keď si poradila s veľmi nepríjemným súperom Urban – Ibolya. Výsledkovo síce jednoznačne, avšak po tesných koncovkách. 100% úspešnosť vo štvorhrách zabezpečila pre hostí dvojica Machálik – Kĺbik. Domáce mužstvo SPŠ Komárno sa snažilo odvrátiť nepriaznivý výsledok vo dvojhrách, ale uspel len Urban, ktorý svojou útočnou hrou prestrieľal Kĺbika a zabezpečil domácim prvý, no ukázalo sa, že aj posledný bod. Hrýzol aj Ibolya, ktorý vyhrával s Molnárom prakticky celý zápas, no v koncovke mladík v mužstve hostí zabral a doslova vydrel bod. Všetko je raz po prvý raz, povedal si Miro Machálik a začal svoju spanilú jazdu za prvým 4,5 bodovým ziskom. Prezentoval sa nielen výsledkom, ale aj peknou hrou, keď pravidelne posielal súperov do kúta zbierať loptičky. Domáci bojovali, no na dobre pripravených hostí to nestačilo a tak po jednoznačnom výsledku si tri body odniesli hostia.
Za prehratý zápas musel ísť Dušan Kĺbik domov pešo, čiže ak ste ho stretli a zatrúbili mu, prípadne ho niekto zobral, tak ďakujeme.