Majstrovstvá okresu Šaľa – muži

Majstrovstvá okresu Šaľa 2010- muži25 účastníkov tohoročných MO Šaľa strávilo predsviatočný sobotný deň v stolnotenisovom zápale a športovej nálade. Zastúpenie mali kluby z domácej Šale, ďalej z Močenku, Dlhej nad Váhom, Trnovca nad Váhom a Vlčian. Favorizovanými boli hráči z najvyšších súťaží – druhej a treťej ligy, ktorým chceli víťaznú cestu zastaviť svojimi výkonmi hráči štvrtej ligy a okresných súťaží.
Súťažilo sa vo dvojhrách aj vo štvorhrách. Skupinová fáza bez výnimky potvrdila postup favorizovaných dvojíc hráčov, ktorý sa ocitli proti sebe v pavúkoch. Vzhľadom k počtu účastníkov lievik pavúka vyúsťoval nie do dvojice, ale trojice finalistov. Vo štvorhrách prebehlo klasické finále. Do koncovky oboch kategórií sa nakoniec prebojovali „očakávaní“ špílmachri. Účastníci turnaja sa zhodli na tom, že konečné víťazstvo Galamboša, bolo síce tesné, ale v dnešný deň zaslúžené. Najtesnejší zápas odohral so Ševčíkom, ktorý sa do konca zápasu trápil s jeho podaním. V poslednej trojke sa zaslúžene ocitol Csütörtöki, ktorý nazbieral množstvo skúseností v tretej lige a ukázal sa v dobrej forme.

Konečné umiestnenie vo štvorhrách:
1. Galamboš – Karas
2. Čičmiš st. – Ševčík
3. Lazor – Andódi

Konečné umiestnenie vo dvojhrách:
1. Galamboš Július
2. Ševčík Miroslav
3. Csütörtöki Karol

Kompletné výsledky

Zopár fotiek z turnaja

Atmosféru turnaja dopĺňal bufet, ktorého nejpredávanejším artiklom sa stalo varené víno, pripomínajúce predvianočnú atmosféru.

Za to, že si víťazi mohli odniesť vecné ceny, patrí poďakovanie nasledovným sponzorom turnaja:

  • Maschinenring Slovensko s.r.o.
  • TNV Soft s.r.o.
  • Air Consulting