Dlhá B – Trnovec E 16:2

Dlhá B - Trnovec E 16:2Domáce mužstvo nastúpilo od začiatku v najsilnejšej zostave – Sarka, Cigánik, Lazor, Gútai, na striedanie bol pripravený Królik. Po štvorhrách bol stav 2:0 pre domácich, obe dvojice (Sarka-Cigánik, Lazor-Gútai) si hladko bez straty setu poradili so súpermi v zložení Kozár st.- Rábek a Kriško st.- Sýkora. Ako najnapínavejší zápas prvého kola dvojhier možno označiť duel Sarku s Kozárom st. V päť setovej dráme napokon zvíťazil hráč z Trnovca. V prvom kole boli položené základy pre dobrý výsledok domácich a tak sa Lazor prestriedal s Królikom, ktorý sa na základe dobrých tréningových výsledkov prepracoval do „B“ mužstva. Svoju šancu bodovať využil v dvoch zápasoch, neporadil si len so skúsením Kriškom st.

Zaujímavým spôsobom zdolával najsilnejších hráčov (Kozár st., Kriško st.) súpera Cigánik, a to v päťsetových súbojoch plných napätia.
Domáci týmto zápasom úspešne vstúpili do sezóny, keď v konečnom zúčtovaní vyhrali 16:2.Bodovali za Dlhú: Sarka – 3,5/1, Gútai – 4,5/0, Cigánik – 4,5/0, Królik – 2/1, Lazor – 1,5/0
Za Trnovec: Kozár st. – 1/3,5, Kriško st. – 1/3,5, Rábek, Sýkora – 0/4,5