Trnovec n/V C – Dlhá n/V 11:7

Trnovec n/V C - Dlhá n/V 11:7Domáci, zachraňujúci štvrtú ligu, hrávajú ostatné zápasy v najsilnejšej zostave, čo bola pre hostí vynikajúca príležitosť zahrať si so silným súperom. V tabuľkovom vyjadrení už domáci Karas vedie  súťaž jednotlivcov a útočný Ševčík má vyrovnanú bilanciu v zápasoch druhej ligy. Taktika hostí bola jasná, nedovoliť, aby táto dvojica ostala bez prehry.

Úvodné štvorhry posledného duelu základnej časti 4. ligy – skupiny C potvrdili fakt, že obe štvorhry Dlhanov vďaka vyrovnanej výkonnosti dávali prvý predpoklad pre ďalší vývoj jednotlivých zápasov a boli jedným zo základných kameňov úspechov. Lazor s Andódim si hladko poradili s dvojicou Jaroš-Gašpierik, Karas so Ševčíkom nestačili na Čičmiša s Gálikom. V prvom spomínanom dueli bol ťahúňom Lazor, v druhom rozhodujúcou mierou prispel k víťazstvu Gálik.

Hoci sa podarilo hosťom udržať si dvojbodový náskok aj po prvých dvojhrách, domáci  šnúrou 4 víťazstiev nastolili obrat a až do stavu 10:6 bodovali za hostí Čičmiš (3 body)  a Andódi (1). Divákov potešil výborný zápas Karas – Čičmiš, v ktorom Čičmiš agresívnou útočnou hrou porazil aktuálne najlepšieho hráča v súťaži 3:0. Po rozhodnutí zápasu došlo k striedaniu v oboch mužstvách, keď namiesto Ševčíka nastúpil Slamka a dehydrovaného Gálika vystriedal Lazor.
Konečný výsledok plne odzrkadľoval aktuálny pomer síl v oboch športových táboroch. Na margo zápasu sa dá povedať len toľko, že domáci vyhrali vďaka dobrému výkonu najmä trojky (Gašpierik) a štvorky (Jaroš), ktorí spolu chytili 4 body.

Hodnotenie hráčov:
Čičmiš (3,5): Výborný výkon proti rozbehnutému súperovi (8,5).
Andódi (2,5): Chýbalo viac sebavedomia k tomu, aby sa presadil proti dobrému súperovi (7,5).
Gálik (0,5): Bojoval nielen so súperom aj s črevnou chrípkou (7,0).
Lazor (0,5): Najlepší výkon sezóny vo štvorhre. (8,0)
Sarka (0,0): Očakávalo sa, že viac potrápi súperov (7,0)

Dátum a čas stolnotenisového stretnutia: 27.3.2010 – 13.00
Výsledok stretnutia:
11:7 (sety 37:26)
Domáci: Andódi A. 2.5/2, Čičmiš D. 3.5/1, Gálik M. 0.5/3; Lazor M. 0.5/1, Sarka 0/4
Hostia: Ševčík 3/0.5, Karas 3/1.5, Gašpierik 2/2.5, Jaroš 2/2.5, Slamka 1/1