Šurany B – Dlhá n/V 7:11

Šurany B - Dlhá n/V 7:11Dlhanské mužstvo bolo pred týmto kolom odhodlané dokázať, že svojimi športovými výkonmi  patrí na „špicu“ skupiny „C“.  Keďže však jeho súper v doterajšom priebehu súťaži doma neprehral a prvý vzájomný zápas skončil najtesnejším víťazstvom, bolo tipovanie výsledku naozaj ťažké. Domáci takticky na štvorhru urobili zmenu, ktorá sa im vyplatila. Domáca jednotka Bóla-Botka si v 4 setoch poradil s dvojkou hostí Andódi-Lazor. Pár Gálik-Čičmiš si aj po tomto kole naďalej drží neporaziteľnosť v sezóne.

Gálik hneď v prvom stretnutí dvojhier urobil vynikajúci výsledok, keď nalomil v 5-tich setoch Bólu. Andódi si pomerne ľahko poradil s Botkom bez straty setu. Lazor v dueli s Búdovou mal dobre rozohratý zápas, keď už viedol 2:1 na sety, ale húževnatá súperka sa nevzdala a napokon to dotiahla do víťazného konca. Čičmišov prvý zápas proti čipernému Nagyovi zanechal asi taký dojem, že to nie Čičmišov deň, hoci súpera zdolal. Keď sa však Andódi v ďalšom zápase nebojácne pustil do špílmachra domáceho mužstva Bólu a napokon ho v piatich setoch zdolal, tak už prvá prehra domácich na domácej pôde naberal reálne kontúry. Čičmiš pridal na obrátkach, čo stačilo na víťazstvo proti Búdovej a Gálik si poradil s Nagyom. Domáci však chytili druhý dych víťazstvami Bólu nad Lazorom a Botku nad Čičmišom. To hovoríme o priebebžnom stave 5:7. Búdová nenašla recept na Gálika (0:3), Nagy po dlhom a dramatickom zápase prehral s Andódim (2:3) a napokon Bólovi nestačili v tomto zápase sily ani na Čičmiša (1:3), čím hostia dosiahli desiaty bod. Konečný výsledok 7:11 ešte dokreslil Andódi víťazstvom nad Búdovou.
Hosťom sa podaril tento výsledok aj vďaka tomu, že podali tímový výkon.

Hodnotenie hráčov:
Gálik (3,5): V celom zápase vyrovnaný výkon, dnes mal na každého súpera. Výmeny hodné vyššej súťaže odohral s Botkom. (8,0)

Čičmiš (3,5): Pozitívne hodnotíme skôr dosiahnutie 3 bodov ako herný prejav. (7,5)

Andódi (4,0): Prvé dve víťazstvá v dobrom tempe, potom opäť pokles výkonnosti. Plný bodový zisk. (8,5)

Lazor (0,0): Dva dobre rozohraté zápasy (Búdová, Nagy), ktoré však skončili bez zisku bodu. (7,0)

Dátum a čas stretnutia: 6.2.2010 – 17.00
Výsledok stretnutia:
7:11
Domáci: Bóla 1.5/3, Botka 3.5/1, Búdová 1/3.5, Nagy 1/3, Augustín 0/0.5
Hostia: Andódi A. 4.0/0.5, Čičmiš D. 3.5/1, Gálik M. 3.5/1; Lazor M. 0/4.5