Trnovec B – Komárno/Šahy C 9:9

Trnovec B - Komárno/Šahy C 9:9Hostia z Komárna cez týždeň doplnili na súpisku B mužstva nového hráča, čím sa Juraj Tóth (úspešnosť v 3. lige cez 84 percent) posunul na súpisku céčka. Trnovčania, ktorí chceli hosťom oplatiť prehru 12:6 čakali v akej zostave súper príde. 16.45 bolo jasné že Komárno nechce nechať nič na náhodu a prišli s tým najlepším čo majú (Tóth, Lukács, Vankó, Banfálvy, Gálik). Po štvorhrách bol stav nerozhodný, Čičmiš st. – Kukan si bez problémov poradil s dvojicou Gálik – Banfálvy, tak isto bez problémov Vankó – Lukács zdolali domáci pár Slamka – Gašpierik.

Prvé kolo skončilo pre domácich 3:1, Čičmiš zdolal Lukácsa, Kukan Gálika a Slamka v 5 setovej bitke Vanká. Za hostí bodoval Banfálvy z Gašpierikom. Po prvom kole hostia striedali, Gálika nahradil Tóth. Ako sa neskôr ukázalo zrejme skoré striedanie zabezpečilo hosťom remízu.

Druhé kolo zápasov skončilo 2:2, za domácich bodoval výborne hrajúci Kukan s Banfálvym, Čičmiš sprehľadom zdolal Vanká. Lukács otáčal z Gašpierikom z 0:2, striedajúci Tóth so Slamkom ukázal prečo má takú úspešnosť aj vo vyššej súťaži.

Pred poslednou štvoricou zápasov bol stav 7:7 a všetko bolo otvorené. Kukan pokračoval vo výbornom výkone (výkon večera), s Vankóm zapezpečil domácim 8. bod. Tóth si v pohode pradil s Gašpierikom, Lukács so Slamkom – stav zápasu 8:9. Čičmiš st. sa pravdu povediac na posledný zápas vôbec netešil, Banfálvy totiž nepatrí k jeho “obľúbeným hráčom”, navyše posledný zápas v Komárne s Ferom hľadko prehral. Po prvom sete, keď sa Čičmišovi darilo, prišli súperove chvíle, výbornou kontrou z oboch strán otáčal na 1:2 a s Čičmišom to dobre nevyzeralo. Domáci hráč ale sústredenou hrou a forhandovým topspinom za prispenia Banfálvyho pasívnejšej hry nakoniec vybojoval 9. bod domácich.

Body hráčov (výhra/prehra):

Domáci: Kukan ml. 3.5/1, Čičmiš st. 3.5/1, Gašpierik a Slamka 1/3.5
Hostia: Lukács 3.5/1, Tóth 3/0, Bánfalvy 2/2.5, Vankó 0.5/4, Gálik 0/1.5