Dlhá n/V A – Bánov C 11:7

Dlhá n/V A - Bánov C 11:7Víťazstvu domácich dali základ víťazné štvorhry a razantný nástup do zápasu. Za stavu 5:0 domácim zosadili ružové okuliare hostia, ktorí tesnými víťazstvami v dobrých zápasoch znížili stav na 5:3.  Kapitánom domácich, ktorí najviac verili vo víťťazstvo a svoju vieru dokázal aj zhmotniť do športového výkonu bol Róbert Andódi. Ten nezaváhal ani raz. V dobrom svetle sa za podpory divákov prezentoval aj Molnár. Títo dvaja hráči sa stali ziskom 8 bodov ťahúňmi mužstva.

Hostia podali kompaktný výkon, ktorému nemožno zazlievať bojovnosť a snahu predviesť maximum. Kus heroizmu predviedla Petrášová, ktorá so zaťatými zubami, so zraneným členkom pokrivkávajúc bojovala a uspela celkom dva krát.

Druhým spomenutiahodným momentom bolo (v prípade záujmu dolžím štatistiku) množstvo „sviniek“, ktoré padali na oboch stranách. V prvom prípade dopomohol k víťazstvu Zajíčka nad Adriánom Andódim, ktorý to psychicky nezvládol. V druhom prípade to schytal práve Zajíček od Molnára, ktorý to v žiadnom prípade nemal nacvičené. Ešte ma napadá, že koľko výrazov poznám na: sviňa, svinka, kant, lajtra, disznó, čusa, malac, nec

Hviezda domácich:
Andódi Róbert 4/0 (9,0): Skvelá obrana so strojovými chopmi a slajzmi postavená na pohyblivých (nie golemovských) nohách. Sebavedomý výkon, ukážka efektivity a koncentrovanosti.

Hviezda hostí:
Miroslava Petrášová 2/2 (8,5): Po zranení vo štvorhrách, pokračovala v bojovnom výkone, ktorý vygradoval v zápase s Molnárom. Adriánovi Andódimu dala v treťom sete kanára. So ziskom dvoch bodov sa nevymkla priemeru hostí, svojou športovou morálkou áno.