Trnovec B – V. Meder/Zem. Olča B 10:8

Trnovec B - Veľký Meder/Zemianska Olča B 10:8V predzápasových “hecovačkách” a tipovačkách si druholigovým Mirom Ševčíkom posilnení domáci verili na 3 body. Vo svojom spoločnom štvorhrovom debute si Čičmiš st. – Ševčík v troch setoch bez problémov poradili s dvojicou Lacko – Ledeczký. Na druhom stole Gašpierik – Slamka v päť setovej bitke zdolali dvojicu Csiba – Laky. Štvorhry naznačili že hostia, ktorí po 4. kole mali na konte iba jednu prehru (Nové Zámky) to nebudú mať ľahké.

V prvom kole za domácich bodoval iba Ševčík proti Lakymu. Vynikajúci zápas zahral Csiba, s Čičmišom st. v ktorom ako sa neskôr ukázalo si vystrielal celú zápasovú muníciu.

Po druhom kole bol stav 5:5, za domácich bodoval Peťo Slamka a Čičmiš st. Rozhodujúce bolo tretie kolo zápasov, po ktorom domáci vyhrávali 8:6. Výborne zahrali Gašpierik (Csiba 3:0) a Slamka (Laky 3:2), ktorí predvádzali to nejlepšie zo svojho ping-pongového repertoáru. Ševčík si ľahko poradil s Ledeczkým. Čičmiš st. trápil pána hráča Lacka, vyhrával 2:1 a 8:6. V piatom sete (9:11) Lacko zúročil svoje dlhoročné skúsenosti. Deviaty bod domách získal naďalej výborne hrajúci Gašpierik (Laky 3:0) a víťazný bod Čičmiš st. (Ledeczký 3:0). V poslednom zápase večera Čičmiš ml. striedal Ševčíka, v ktorom s Csibom viedol 1:0, v druhom sete mal 5 setbalov, nakoniec ho prehral 20:22. Ani prehratý posledný zápas nemohol pokaziť radosť s druhého víťazstva v sezóne…

Body hráčov (výhra/prehra):

Trnovec B: Čičmiš st., Gašpierik a Slamka 2.5/2, Ševčík 2.5/1, Čičmiš ml. 0/1
V. Meder/Zem. Olča B: Lacko 4/0.5, Ledeczký a Csiba 2/2.5, Laky 0/4.5