Dlhá A – Bátorove Kosihy 12:6

Dlhá A - Bátorove Kosihy 12:6Domáci boli v očakávaní, v akej zostave hostia pricestujú, keďže predchádzajúce kolo im chýbali opory Berkes a Csongrády. Pri pohľade na prichádzajúce auto sa naskytol pohľad, ktorý značil, že hostia prišli v plnej sile. Známy bombardér Berkes, bojovník Csongrády a mladý Jozefík, ktorý potvrdil formu v poslednom kole, keď uhrali tri body. Domáci sa taktiež nedali zahanbiť, keď vytiahli bratov Andódiovcov, legionára Molnára a legendu Dlhánskeho stolného tenisu Mira Lazora. Boj sa mohol začať.

V úvodných štvorhrách ostal čierny peter v rukách A. Andódiho a Lazora, keď vyfasovali silnejšiu dvojicu Berkes – Csongrády. Držali sa však statočne, keď hosťom uchmatli jeden set, no celkovo to nestačilo. V druhej štvorhre R. Andódi a Molnár bojovali viac s vlastnými chybami ako so súperom. Rodinná dvojica Jozefíkovcov sa chytila šance a v piatich setoch upravila priebežný stav zápasu na 0:2.

Domáci ostali chvíľu zaskočení, ale len chvíľu, keď ich zástavu zdvihli A. Andódi a Molnárov. Veľmi pekný duel odohral v prvom kole Lazor, no v päťsetovej bitke bol o pár loptičiek lepší D. Jozefík. Zápas večera predviedli Berkes s R. Andódim. Robo viedol už 2:0, no starý harcovník Berkes vyrovnal a v piatom sete utiekol na 9:6. Ani to však nestačilo, keď Robo niekedy až neuveriteľne vracal bomby súpera na stôl s presnosťou hodinára.  Za svoju bojovnosť si vyslúžil potlesk polozaplnených tribún ako aj cenné víťazstvo. Po tomto zápase stúplo sebavedomie domácich ešte viac a súpera v dvojhrách valcovali. Berkesa sa podarilo zdolať v peknom zápase aj Molnárovi, ktorý trpezlivou hrou potrestal chyby súpera. Ďaleko od víťazstva nemal ani A. Andódi, no nevyužil pár mečbalov a Berkes hneď svoj prvý gentlemantsky neodmietol. V poslednom kole ukázal svoju pravú hernú tvár Lazor. Súpera zdolal nie len po slovnej stránke, ale aj hernej. Video z tohto predposledného zápasu Vám, žiaľ, neprinesieme, keďže by nebolo vhodné pre maloletých a slabšie povahy.  Celkovo však treba oceniť výkon domácich ako aj bojovnosť hostí.

A. Andódi – Súperov zdolával pomerne hladko, škoda zápasu s Berkesom. Hral v pohode, početným fanúšikom rozdával nielen úsmevy ale aj podpisy.

R. Andódi – postupne sa dostáva do starej formy. Po výmene poťahov sa zdá, že našiel ideálnu kombináciu a zaslúžené 4 body mu vyniesli status hráča zápasu. Len tak ďalej Robo, WELL DONE!

Molnár – to je tak, keď máte hodnotiť samého seba. Zo začiatku sa rozohrával a vygradoval svoj výkon v súboji s Berkesom, s ktorým získal cenné víťazstvo

Lazor – ukázal tvár bojovníka, keď svojou hrou znepríjemňoval život súperom. Jeho výkon gradoval ku koncu, keď ako bonus odhalil čosi aj zo zákutí slovenského jazyka.