Bátorove Kosihy – Trnovec B 7:11

Bátorove Kosihy - Trnovec B 7:11Hostia cestovali na zápas s istým rešpektom (Berkes, Csongrády). Ako sa po príchode ukázalo, týchto hráčov sa obávať nemuseli, Berkes je zranený a Csongrády mal pracovné povinnosti. Úvodné štvorhry vyšli Trnovčanom nad očakávania, Čičmiš st. – Kukan ml. si hladko poradili s dvojicou Száraz – Cséplo 3:0. Na prvom stole to tak rýchle nebolo Gašpierik – Slamka museli s párom Jozefíkovcov (Dávid a Vojtech) bojovať o víťazstvo do konca 5-teho setu.

Prehraté štvorhry domácich na kolená nepoložili, práve naopak. Prvé kolo zápasov vyhrali v pomere 3:1. Zápas mal vyrovaný priebeh až do stavu 6:6. Potom si hostia šnúrou 5-tich víťazných zápasov zapezpečili svoju prvú výhru v sezóne. Na záver Čičmiš ml. striedal Peťa Slamku.

Za zmienku stojí výkon domáceho hráča Dávida Jozefíka, ktorý svojou super servou robil všetkým veľké problémy, pričom ani medzihry a obojstranných topspinov veľa nepokazil. Hľadko porazil Gašpierika aj Slamku, s Čičmišom otočil zápas z 0:2 a 4:7 v treťom sete. Jediný kto našiel recept na jeho hru bol Kukan ml.

Body hráčov (výhra/prehra):

Bátorove Kosihy: D. Jozefík 3/1.5, Száraz 2/2.5, V. Jozefík a Cseplö 1/3.5

Trnovec B: Kukan ml., Gašpierik a Čičmiš st. 3.5/1, Slamka 0.5/3, Čičmiš ml. 0/1